Ära kanna magades aluspükse

Sinu intiimpiirkond vajab vahepeal õhku ja keskkonda, kus täiesti vabalt olla. Eriti sel juhul, kui sinu lemmik aluspüksid on stringid või muud sellised, mis on väga kitsad.

Ärge unustage kätepesu enne seksi

Kehtib nii sulle kui sinu partnerile. Sa ju ei taha, et mõni vastik ja ebameeldiv bakter seaks end sisse sinu kõige privaatsemas kehaosas?

Ära unusta: sa oled see, mida sa sööd

Ja see kehtib ka sinu intiimpiirkonna kohta! Kui soovid kindla peale ära hoida tupeseent ja muid seenhaigusi, söö vahepeal jogurtit ja kimchi-salatit. Ning kasuta kondoomi.

Ära unusta tampooni!

Paljudel naistel saavad lühiajalised tervisehädad alguse sellest, et nad unustavad kogemata tampooni liiga kauaks endale sisse. Tegelikult ei soovitata isegi tampooniga magada, aga kui tunned, et soovid seda siiski teha, siis esimese asjana hommikul peaksid selle kiiresti välja võtma.

Tupp on isepuhastuv

Seega ära ürita sinna sisse pressida mõnd dušigeeli tilka, halvemal juhul võid sellise teguviisi tõttu saada infektsiooni. Tupp on isepuhastuv, välise puhastuse jaoks võid kasutada tavalist dušigeeli või soovi korral intiimpesugeeli.

Ära unusta peale trenni tegemist aluspükse vahetada

Higised aluspüksid, mis liibuvad su keha külge — täiuslik koht bakterite paljunemiseks. Peale trenni peab end alati pesema ja kohe aluspükse vahetama.

Peale seksi käi alati tualetis

Et sul ei tekiks infektsiooni või ebameeldivat sügelust, on alati vaja peale seksi pissil käia. Alati.

Allikas: Cosmopolitan