“Kohtusin oma peiksiga nii, et pidin ostma omale autole käepideme hoidja. Seda ei olnud mitte kusagilt saada minu automargile, sest mu auto oli piisavalt vana, et uued mudelid tulid juba peale. Ja siis üks meie ühine sõber ütles mulle, et ta teab ühte enda sõpra, kellel oleks mulle müüa autovidinaid. Ja nii ma siis saingi kontaktid ja facebooki. Ja sain temaga kokku, ostsin ära.

Peale seda ta jäi mind niimoodi kummitama… Tema sära, tema mehelik ilu, mehelikkus üleüldse, keha, hääl ja see kõik-kõik, mäletan siiani seda päeva väga-väga hästi. Ja siis ma kirjutasin talle hiljem niisama, et mis teed jne. Saime kokku, panime pidu mõned korrad ja niisama jalutasime, sõime ja kui olime teadnud teineteist alles 3 kuud, siis juba kolisime kokku.

Jube kiirelt käis. Aga jah tänase seisuga siis kohe-kohe kukub juba kolm aastat ja oleme õnnelikud. Meil ka pereliige kääbusküülik. Sobime nii hästi kokku, et see on lausa uskumatu, aga samas on ka palju arusaamatusi ja asju olnud, aga oleme alati toime tulnud ja midagi hirmsat pole olnud ja loodame, et ei tule ka ja kõik jätkuks veelgi paremini.

Ja minu mees palus enda lühikese kirjakese ka juurde lisada, sest sellise jutuga tuli ta minu juurde:

Tahan Sind enda naiseks, et olla Sulle parim mees, keda üks naine võib ihaldada! Tahan hoida ja kaitsta Sind! Nii heas kui halvas, nii rikkuses kui vaesuses, ei jäta Sind iial! Nii siis kui oled haige, kui siis, kui oled terve. Nii nooruses kui hilises vanaduspõlves! Olen Sinuga alati ja igavesti, armastades ja hoolitsedes Sinu eest, kuni surm meid lahutab..

Selle teksti ütles mullle mees, kui olime juba pea aasta koos elanud.”

Pane oma armastuslugu kirja ja saada see meile naistekas@delfi.ee, et saaksime koos rõõmustada selle üle, kui palju asju siin elus armastamist väärivad.

Parima loo jutustaja saab kingiks pakikese essence’i uue kevad/suvise meigikollektsiooni toodetega, kust võib leida näiteks wow-efektiga ripsmetuši, särapuudripaleti ja muud huvitavat.