Tegemist on keha rasvapõletustreeninguga, kus on kokku viis harjutust. Kogu kava tuleks korrata 4 korda, et põletada 200 kilokalorit.

Neljakäpukil õlalepatsutus

Mine neljakäpukile, kuid tõsta põlved veidi maast ülespoole ja vaata, et jalad oleksid õlgade laiuselt. Püsi selles asendis ja liiguta ettepoole vasakut jalga ja paremat kätt, parema käega puuduta peale ette toomist vasakut õlga. Korda sama teise jala ja teise käega.

Konnakükk

Seisa jalad õlgade laiuselt. Siruta käed ette, võid kergema hantli kummassegi kätte võtta, kui on. Lasku sügavasse poolkükki, peaksid olema võimeline näpuotstega põrandat puudutama.

Pöördega kätekõverdused

Nagu tavalised kätekõverdused, aga veidi raskemad. Tee kätekõverdus ja kui hakkad maadligi jõudma, pööra oma keha paremale, nagu teeksid külgplanku, ja tõsta parem käsi üles. Siis aseta parem käsi uuesti maha ja mine tagasi tavalisse kätekõverduse asendisse ning korda sama oma keha vasaku poolega.

Rattaharjutus

Lama maas, toeta kätega oma kaela. Tõsta põlved ülakeha juurde ja siruta parem jalg sirgelt välja, see ei tohi maad puudutada. Vasak jalg jääb põlvest kõverdatuks. Kõhulihaseid kasutades tõmba ennast ülespoole, et parem küünarnukk puudutaks vasakut jalga. Korda harjutust ka teistpidi.

Mägironija

Võta plank-asend ja hakka vaikselt paremat jalga põlvest kõverdatuna oma ülakeha poole tooma. Siis tee sama vasaku jalaga ja mine järjest kiiremaks, justkui sörgiksid veidras asendis.

Allikas: Daily Mail