1. Käi iga päev jalutamas

Tempokas värskes õhus kõndimine on minu jaoks alati väga oluline olnud, üldjuhul käin ma jalutamas lausa kaks korda päevas, hommikul ja õhtul ning teen igapäevaselt kokku keskmiselt 12 000 sammu. Värske õhk mõjub hästi nii näonahale kui meeleolule. Eriti tore on kõndida, kuulates lemmikut muusikat ja nautida meie ümber aina rohelisemaks muutuvat loodust.

2. Muuda kodu spaaks

Kodus olles ja arvuti taga tööd tehes on ideaalne aeg turgutada oma näonahka erinevate maskidega. Nii kannan ma pea iga päev silmade alla erinevaid geelmaske ning samuti niisutavaid ja sära andvaid maske ülejäänud näonahale. Eriti igatsen ma praeguses eriolukorras oma juuksurit ning olen seetõttu hoolitsenud palju ka oma juuste eest, toites neid juuksemaskide ja seerumite abil.

3. Ära unusta vitamiine

Vitamiinide võtmine on olnud osa minu igapäevasest rutiinist juba väga pikka aega ning tavaliselt tarbin ma vitamiine vastavalt aastaajale. Praegusel ajal pärast räsitavat talve võtan ma lisaks D-vitamiini ja biotiini. Samuti olen teinud erinevaid vitamiinikuure, mis kaitsevad nahka oksüdatiivse stressi eest ning annavad vajalikku niisutust ja hoolt, mida pelgalt toitumise ja näokreemidega pole võimalik saavutada.

4. Joo aluselist vett

Olen suur kohvisõber ja püüan kofeiini tarbimist reguleerida vee joomisega. Hiljuti olen tavalise vee asemel hakanud jooma aluselist vett, seda vähemalt 3-4 klaasi päevas, mis aitab taastada pH-taset, võidelda väsimuse, stressi ja halva enesetunde vastu. Inimese keha pH tase võiks olla alati kergelt aluseline. Happeliseks muudab selle ebatervislik elustiil ja tasakaalustamata toitumine ning aluseline vesi aitab selle taas tasakaalu viia.

5. Lase kehal ja mõtetel puhata

Kuna ma töötan niikuinii kodus, siis eriolukord suuri muutusi minu igapäevaelus kaasa ei toonud. Vaatamata sellele olen ma varasemast veel rohkem veetnud aega oma perega, raamatuid lugenud ja joonistanud, lastes oma peal ja kehal puhata kõigest mittevajalikust, mis tegelikult päeva lõpuks mingit tähtsust ei oma. Kõik see, mida elame läbi seespidiselt peegeldub lõppkokkuvõttes ka meie välimuses.