Suurenenud janu

Sa jood muidu päevas päris normaalse koguse vett, aga nüüd viimasel ajal on sul tunne, et ükskõik kui palju sa ka ei jooks, janu ei saa otsa? Tasub tervist kontrollida.

Suurenenud vajadus urineerida

See võib olla kooskõlas eelmise punktiga, ehk et kui sa oma veetarbimist suurendada, siis ilmselgelt kasvab ka vajadus käia rohkem vetsus. Aga ei pruugi.

Väsimus

Tunned äkitselt ennast kogu aeg väsinuna, ehkki sa magad normaalselt ja üritad iga päev puhata ning oma koormust vähendada? Kahtlane.

Äkiline kaalukaotus

See on märk, mida ei tohi tähelepanuta jätta, sest lisaks sellele, et see võib viidata diabeedile, võib see viidata ka mõnele suuremale terviseprobleemile.

Hägustunud nägemine

Kui sa muidu oled alati normaalselt näinud, siis on väga murettekitav, kui sa ühel päeval näed järsku halvemini. See võib tähendada ka muidugi, et su silmad on lihtsalt väsinud, aga võib viidata ka mõnele tõsisemale terviseprobleemile.

Haavad, mis ei parane

Kergemad haavad peaksid iseenesest üpris kiiresti paranema, aga kui mõni sinu haavadest seda ei tee, võiksid konsulteerida arstiga, miks see nii on.

Põletus-, kipitus- või sügelustunne kätes või jalgades

Oled viimasel ajal tundnud imelikku tunnet kätes või jalgades, sa ei tea mis see on ja sa ei oska sellega ka midagi peale hakata? Sul tasuks minna tervist kontrollima.

Allikas: Fitwirr