1. Head laulud

Igal inimesel on mõni laul, mida kuuldes kisub paratamatult nägu naerule ja jalg hakkab rõõmsalt tatsuma. Kui seisad silmitsi ebameeldiva olukorraga, proovi leida hetk, kus saad natuke aega üksinda olla ja kuula mõnda oma lemmiklaulu. Siis saad ennast korraks välja lülitada ja hakata rõõmsama meelega olukorraga kohanema.

2. Negatiivsete tunnete üles kirjutamine

Kui sa seisad iga päev silmitsi olukordadega, kus sul on ebamugav olla, on mõistlik päeva lõpus võtta paarkümmend minutit, et oma halvad emotsioonid endast välja kirjutada. See on hea harjumus, mis aitab sul oma mõtteid korrastada.

3. Ebavajalikest inimestest loobumine

Kui sa saad aru, et sinu elus on inimesi, kes ei soovi sulle head, on mõistlik nendega suhtlemine viisakalt lõpetada. Kui sinu elus ei ole inimesi, kes mõjuksid sulle halvasti, oled juba niisama rohkem positiivne ja seetõttu ei tundugi uued ja hirmsad olukorrad enam nii hirmsad.

4. Tee iga päev midagi head

Kui sa tunned, et sinu elus on rohkem halba kui head, on ilmselgelt vaja sellega tegeleda ja mis oleks parem, kui teha iga päev midagi head? Proovi uutest olukordadest välja võtta parim ja kui see saab sulle harjumuseks, märkad peagi, et hakkad uusi situatsioone lausa ootama, sest sellest saab tore väljakutse sinu vaimsel teekonnal.

Allikas: Career Girl Daily