Kelly avaldas Instagrami vahendusel, et on kaotanud 39 kg ja tunneb end imeliselt. “Täna tunnen end nagu #Gucci,” lisas ta postitatud selfi juurde algselt, aga kui fännid hakkkasid ta välimust kiitma, vastas Osbourne neile, et ta on tõesti kümneid kilosid maha põletanud. “Kas suudate seda uskuda?”

Lisaks jagas 35aastane Kelly Instagram Story videotes fotot Neiman Marcuse US 2 rõivasuuruse lipikut ja kirjutas: “Jah… Ma uhkustan, sest ma nägin selle nimel palju vaeva ja tunnen end hästi!!!”

Kuigi Kelly’l õnnetus kaotada 13.5 kg osaledes saates “Dancing with the Stars” (“Tantsud tähtedega“ — toim.), siis tema kaal hakkas korralikult kukkuma siis, kui ta võttis omaks vegan menüü ja hakkas end ka rohkem liigutama. Peamiselt eelistab Kelly matkamist, kardiotrenne ja joogat. “Õppisin selgeks, kuidas õigesti trenni teha ja süüa,” avaldas ta portaalile HuffPost. “See on üks neist asjadest, millele peab lihtsalt pühenduma nagu elumuutusele, mitte lihtsalt dieedile, sest dieedid ei toimi. Sa kaotad kaalu ja lõpetad ja see tuleb kõik tagasi. Seega pead tegema beebisamme, pühenduma millelegi ja selle juurde jääma.”

Osbourne pole kunagi varjanud, et tal on ülekaaluga probleeme olnud ja see on narkosõltuvuse tagajärg. “Ma asendasin narkootikumid toiduga ning läksin paksemaks ja paksemaks. Ma olen emotsionaalne sööja. Kui vihastan, unustan dieedipidamise koheselt,” avaldas ta Daily Mirrorile.

Tundub aga, et tema praegune ellusuhtumine toimib ja ta näeb välja parem kui kunagi varem!

Allikas: Body and Soul