Uued olukorrad toovad paramatult ootamatusi ette ja kindlasti on ka sinul õpilase või lapsevanemana mõni lõbus mälestus ajast, mil õppetööd tuli teha interneti teel. Unustasid koolitunni ajaks pidžaama selga? Või avastasid last aidates, et sa ei oska elementaarset matemaatikatki talle õpetada?

Üks lapsevanem jagas meiega oma väikest vahejuhtumit koroonakarantiini koduõppest:

"Meie pere kõige piinlikum juhtum kodu-koolis juhtus niimoodi, et mina emana olin oma magamistoas ja vahetasin riideid. Tütar tegi samal ajal aga e-kooli tundi minu telefonist, kuna aga telefon oli kergelt vigane, siis vahel viskas tunnist välja.

Tütar tuli sellepärast minu tuppa ja palus abi, et aitaksin uuesti tundi minna. Kui aga mina olin telefoni korda saanud, hakkas tund nii äkki peale, et olin unustanud, et olin alles aluspesu väel ja mind oli korraks isegi näha. Jube kui piinlik oli, kui pärast kuulsin, kuidas lapsed omavahel rääkisid, et sinu ema oli rinnahoidjaid näha..."

Naistekas on käimas auhinnamäng. Jaga oma lugu nüüd ka meiega, kirjutades meile naistekas@delfi.ee ja võida üks kolmest 50-eurosest Partner kinkekaardist, mille eest saad osta endale näiteks ranitsatäie koolikraami.