Mis on need tegevused, mida teevad inimesed, kes kardavad vallaliseelu?

1. Nad lähevad alati igale poole, kuhu neid kutsutakse, kartes, et minema jätmise korral ei kutsuta neid enam ealeski mitte kuskile.

2. Nad tunnevad ennast halvasti, kui neil ei ole hetkel inimest, kellega kohtingutel käia, sest arvavad, et ongi juba rongist maha jäänud.

3. Või siis käivad nad kogu aeg kohtingutel, lausa ükskõik kellega, sest ei suuda taludagi mõtet üksinda kodus olemisest.

4. Nad hüppavad ühest suhtest teise, sest nad ei suuda õppida üht inimest tundma, arvates, et kuskil on ikka keegi, kes on veelgi parem.

5. Nad üritavad muuta ennast kellegi teise jaoks, proovides kohe esimesel kohtingul aru saada, milline inimene kohtingukaaslasele meeldib ja üritavad ennast siis selliseks muuta, kaotades niimoodi tehes iseenda täiesti ära.

6. Nad muutuvad manipuleeritavateks, sest ei julge kellelegi “ei” öelda.

7. Kui nad lõpuks suhtesse astuvad, on nad sisemiselt nii katki, et lasevad endale palju haiget teha ja endale pähe istuda.

8. Ja selle tõttu on nad halbades suhetes päris kaua, sest ei julge sealt lahkuda ja üritavad leida vabandusi, et pigem halb suhe kui igavesti vallaline.

9. Lõppude lõpuks ei teegi nad midagi, mida südames tahaksid, sest nad on sisemiselt katki ja pidevalt oma ideaalse inimese otsingul, saamata aru, mida neil tegelikult vaja on.

Allikas: Thought Catalog