Allikas Insider jagab üks mees oma kogemust, mis juhtus tema kehaga, kui ta jõi nädal aega järjest igal hommikul sidrunivett. Räägitakse, et sidrunivesi peaks hästi mõjuma nahale ja vähendama aknet ning kuna sidrun sisaldab ka rohkelt C-vitamiini, turgutab see keha immuunsüsteemi.

Et näha, kas see vastab tõele, otsustas mees räägitu proovile panna. Igal hommikul enne tööd jõi ta suure klaasitäie sidrunivett. Ehkki mitme uuringud soovitasid, et juua tasuks sooja vett, leidis osaleja, et see ei maitse hästi ning jõi toatemperatuuril olevat sidrunivett.

Nädala aja möödudes märkas ta tõesti, et näonahk muutub paremaks — näole ei ilmunud uusi punne, näonahk ei tundunud enam nii rasune ja samuti tundus mehele, nagu oleks nahk isegi pehmemaks ja säravamaks muutunud.

Kui peale nädala aja möödumist otsusas mees oma pisikese eksperimendi lõpetada, märkas ta paari päeva möödudes, et vistrikud hakkavad näole tagasi ilmuma, seega sai mees aru, et tal tasuks hommikune sidrunivee joomine muuta enda jaoks rutiinseks.

Tasub katsetada!

Allikas: Insider