Avaldame Eeva kirja täismahus:

Head inimesed!

Olen Eeva.

Head Uut Aastat!

Suur-suur aitäh heade sõnade eest ja minule kaasa elamast!

Aja jooksul jõuan ka kõik läbi lugeda. Teate, nuta või naera, aga olen tänulik oma tervisega juhtunu eest. Tänulik, et arstid on opid ja ravikuurid teinud, Erki otsinud ravimid, lisandid välja. Nüüd õnneks elu kestab ja saab kõiksugu asjadega tegeleda, mis turgutab füüsist ja vaimu. Tahan tuua esile inimese — Karin London. Tema oskus terapeudina konstellatsioonidega on mind viimasel ajal aidanud nii, et tunnen end palju paremini. Olen väga tänulik ja soovitan teistelegi. Seal on üllatusi kuhjaga.

Lapsed on ammu koera tahtnud, aga minu soov ja vajadus määrasid selle lõplikult. Head inimesed — kui muidu õue minna ei viitsiks (külm, vihmane, tuuline, väsinud, pime jne,) siis koer muudab kõik. Olgu mõtted, tujud, enesetunne kehv, siis koeraga jooksma -kõndima minek teeb elu ilusaks. Olen tänulik sõpradele, kes tulevad minuga jalutama. Ja peale minu on see kasulik kõigile.
Teate, pärast teist oppi on mälu lühike. Olen tänulik kui meelde tuletate. Eks mul on kindlasti vastamata sõnumeid, mis meelest läinud ja laste kooli teemasid puudutavast ehk pool loetud.

Kes te olete kimpus erinevate kasvajatega palun teid, ärge jääge üksi! Enamus vähkide puhul ei suuda meditsiin öelda millest see tuleb. Vähki sureb Eestis iga päev ca 11 inimest. Seda on palju rohkem kui rohkelt tähelepanu saanud koroona puhul. Meditsiinis püütakse vähi puhul kõrvaldada tagajärgi. Sageli seepärast ka lähenemine ei õnnestu, kuna ei tabata põhjustajat. Kui põhjustajat ei leia, siis võidakse ravida valesti või mitmest põhjustajast ainult ühte. Kui te ka ise ei jõua põhjusele jälile siis võiks kasutada erinevaid ravivõtteid, mitte ainult farmaatsiast tulenevaid. See suurendab edu võimalust. See ei tähenda juhuslikult valitud „kasulike“ lisandite söömist.

Üle maailma on rohkelt edulugusid erinevate raskete haiguste võitmisest laiapõhjalise lähenemise abil. Lisaks tavaravile kasutatakse inimese ja olukorraga sobivaid lisandeid, tegeletakse keha füüsilise aktiivsusega ja püütakse mõista haiguse vaimseid/hingelisi tekkepõhjuseid ja nendega tegeleda. Kindlasti on väga tähtis märksõna: „Võta hoogu maha! Vabane stressist!“
Vaatamata kõigele armastame ennast, lähedasi, universumit ja elu!

Olge hoitud!!!

Eeva

Jaga
Kommentaarid