1. Mediteeri igal hommikul

Oled sa kuulnud, et enamik haigusi on alguse saanud stressist? Parim vahend stressi vastu võitlemiseks on mediteerimine. Mediteerimine vähendab suurel määral haigeks jäämise riski, hoides eemale depressiooni, südamehaigused ja vähi. Mediteerimine aitab sul samuti paremini magada.

2. Joo vett

Vee joomine aitab su kehal mürkainetest vabaneda, kiirendab ainevahetust ja hoiab väsimust eemal. Kui vee joomine sulle ei meeldi või ei sobi, siis lisa veele maitset, lisades sinna sidruni- või kurgiviile.

3. Valmista endale ise lõunasöök

Võta tööle oma lõunasöök kaasa, nii hoiad sa raha kokku ja sööd tervislikumalt.

4. Hoolitse enda eest

Hellita ennast. See vähendab stressi ja tõstab su enesekindlust. Puhka ja lõõgastu. See on parim ravim.

5. Pritsi natuke lavendliõli magamistuppa

Lavendel leevendab peavalu, aitab paremini magada, rahustab närve, leevendab lihas- ja seljavalu. Pane paar tilka lavendliõli padja peale, see aitab sul paremini magada kui ükskõik milline unerohi.

6. Pane telekas kinni ja loe raamatut

Teleka vaatamine ei ole hea sinu tervisele, sest on tõestatud, et suurtel teleka vaatajatel on kõigil kaaluprobleemid. Sellele lisandub stress (mis tuleb uudiste ja draamade vaatamisest). Loe parem raamatut, see parandab mälu ja tõstab keskendumisvõimet. Lisaks sellele parandab see sõnavara ja aitab sul rahuneda.

7. Andesta kellelegi

Andesta kellelegi, kes sulle haiget tegi. See aitab sul vabaneda negatiivsest mürgist ja koondada oma energiat positiivsetele tulevikuplaanidele.

8. Sea endale suur eesmärk

Eesmärgid panevad meid edasi vaatama. Ja see inspireerib. Ning annab motivatsiooni ja teotahet.

9. Tee midagi uut

Elu on liiga lühike, et koguaeg kõike samamoodi teha. Tee iga nädal midagi uut, näiteks maitse uut jäätist, mine teist teed pidi tööle... See muudab päevad huvitavamaks ja põnevamaks.

Allikas: Kodused Lood