1. Aias toimetamine

Hea uudis kõikidele rohenäppudele: 3-tunnine aiakorrastus on samaväärne tunniajasele treeningule jõusaalis. Teadlased on välja toonud, et aednikud, kes viis tundi nädalas aias erinevaid tegevusi teevad (näiteks muru niitmine, rohimine, heki pügamine, taimede istutamine ja muud), võivad aastas kokku põletada kuni 19 000 kilokalorit!

2. Koeraga jalutamine

Kas see pole mitte parim tegevus? Hea seltsiline, ilus loodus - see tegevus laeb sind ja kui teed koerajalutust umbes tunnikese tempokas kõnnis, võid ühe jalutusega põletada paarsada kilokalorit!

3. Majapidamistööd

Regulaarne kodu koristamine on ideaalne viis end vormis hoida! Mõelda vaid, kui palju painutamist ja venitamist ainuüksi põrandate puhastamine kaasa toob! Lisa sinna veel triikimine, nõudepesu, akende pesu jne.

4. Televiisori vaatamine

Jah, sa lugesid õigesti! Kõlab hullumeelselt, aga tund aega telerist oma lemmiksaate vaatamist võib põletada kuskil 60-70 kilokalorit!

5. Üks korralik tantsupidu!

Praegusel ajal raske korraldada, kuid tund aega tempoka muusika saatel buugitamist tantsuplatsil võib põletada kuni 500 kilokalorit!

Allikas: Realbuzz.com