1. Mine varakult magama

Kui magad öösel piisavalt, on lihtsam hommikul värske ja puhanuna end liigutama hakata. Tee mõnus jalutuskäik enne hommikusööki või erguta end hommikuvõimlemisega, igal juhul su keha tänab sind!

2. Tee graafik

Teegi endale kasvõi vaid päeva esimeseks pooleks kindel ajakava, mida järgida. Sobita sinna sisse ka väike 30-minutiline trenn, sest see on parim viis, kuidas päeva alustada. Kui oled järjepidev, saab hommikune liigutamine sinu rutiini osaks.

3. Tee trenniplaane

Siinkohal ei saa soovitada, et pane end eelmisel õhtul järgmise päeva hommikuks rühmatrenni kirja, kuna pandeemia lihtsalt ei lase sel juhtuda. Ei tasu aga pead norgu lasta! Ehk soovib su elukaaslane või lähedane sõber sinuga igal hommikul koos jooksutiiru teha? Koos on lihtsam!

4. Pane trenniriided valmis

Enne magamaminekut pane juba trenniriided öökapile ootama, nii saad kohe ärgates neisse sisse vupsata ja tegusaks hakata.

5. Lihtsalt tee seda

Olgu, võib-olla läksid sa hilja magama ja ärkamine läks raskelt, oled pahur. See ei tähenda aga seda, et peaksid lihtsalt voodisse või diivanile lösutama jääda. Tõuka end ise tagant, sest kui sina seda ei tee, siis polegi sul võimalust trenni jõuda!

6. Premeeri end

Pane näiteks paika, et kui ärkad nädalas viiel hommikul varakult ja teed trenni, võid end premeerida millegagi, mis sulle väga meeldib. Iga hommik viib sind su eesmärgile lähemale, seega jätka samas vaimus!

7. Leia motivatsioon

Mis sind motiveerib trenni tegema või vormis püsima? Tulemused, hea enesetunne? Kui sul on kindel siht silme ees, on lihtsam motiveerituna püsida.

8. Söö tervislikult

Selleks, et sul hommikul piisavalt energiat oleks, söö õigeid toite. Vali hommikueineks midagi valgurikast, näiteks smuutikauss või munad. Nii alustad hommikut õigesti.

9. Vali motiveeriv muusika

Trenni tegemine ilma muusikata on lihtsalt raske! Võta aega ja koosta oma list lugudest, mis sind korralikult käima tõmbavad ja mille saatel hea joosta või muid harjutusi teha on.

10. Räägi kõigile oma plaanidest

On raske taganeda, kui kõigil on sinu suhtes kindlad ootused. Jaga oma eesmärke ka teistega, see aitab sind järjel hoida.

Tõuse ja sära, on aeg end liigutada!

Allikas: All Womens Talk