1. Oled vihane

Kui oled vihane, oleks parem, kui sotsiaalmeediast eemale hoiaksid. Proovi oma viha mujal välja elada, mitte oma Facebooki seinal! Võimalik, et oled oma vanemate või partneri peale pahane, terve maailm ei pea sellest teadma!

2. Oled kade

Kui sotsiaalmeedias nähtu põhjustab sinus kadedust, et teiste elu on justkui imeline ja sinul mitte, siis on targem sotsiaalmeediast paus võtta. Kui oled vallaline, hoia sotsiaalmeediast eemale tähtpäevadel, mida koos armsamaga tähistatakse. Nii lihtsalt säästad end mõttetust kadedusest.

3. Suhe on katki

Sa ei taha, et terve maailm sinu suhtedetailidega kursis oleks. Kui soovid kellegagi rääkida, pöördu lähedase poole, keda saad usaldada. Väldi tagarääkijaid ja hukkamõistjaid!

4. Kui tunned, et tahad lihtsalt viriseda

Ära avalda oma isikliku elu kohta käivat informatsiooni sotsiaalmeedias, mitte kunagi! Eriti, kui see võib ka teistele osapooltele haiget teha.

5. Kui vaidled kellegagi

Vaidlused on ärritavad. Vahel lihtsalt vajad kedagi, kellega mõttetust tülist rääkida. Sotsiaalmeedia pole selleks aga õige koht. Kui ütled midagi vaidluse kohta sotsiaalmeedias, kahetsed seda hiljem.

6. Kui oled masenduses

On normaalne avaldada väike säuts näitamaks, et sul pole kõige parem tuju, aga ära oota, et sotsiaalmeedia sind lohutama hakkab. Parem on muret kurta kellelegi lähedasele.

7. Kui sa ei kontrolli oma emotsioone

Enne mõtle, siis ütle! Ja sel juhul lihtsalt ütle kõvasti endamisi, mitte ära paiska informatsiooni sotsiaalmeediasse.

Allikas: Bright Side

Jaga
Kommentaarid