Nõgesetee

Nõges on juba end tõestanud kui hea ja tõhusa tselluliidivastase vahendina. Nõges aitab mürkaineid väljutada ja puhastab verd ning parandab ainevahetust. Joo mõnda aega 3 tassi nõgeseteed päevas. Parimate tulemuste saamiseks joo esimene tass nõgeseteed hommikul tühja kõhu peale.

Kohvimassaaž

Kohv on väga tõhus tselluliidivastane vahend, mis aitab rasvast lahti saada ja nahka pinguldada. Vala pudelisse pool liitrit kohvi ja ühe sidruni mahl. Keera pudelile kork peale, raputa pudelit ja lase seista üks ööpäev. Seejärel masseeri soovitud kehapiirkondi saadud seguga. Sa võid säilitada seda segu 1 nädala jooksul, aga ära lase sel üle aja minna.

Sidrunivesi

Sidrun ja vesi aitavad võidelda tselluliidi vastu. Vala pudelisse vett ja lisa ühe sidruni mahl ning paar sidruniviilu. Joo sidrunivett hommikul tühja kõhu peale ja terve päeva jooksul.

Sidrunimähis

Sidrun aitab apelsinikoore sarnasest nahast lahti saada. Mähise valmistamiseks keeda sidrunikoori veerand liitri vee sees 10 minuti jooksul, seejärel lase seista 10 minutit ja nõruta. Lisa rohelise savi pulbrit, nii et moodustuks ühtlane mass. Lisa 5 tilka sidruni eeterlikku õli ja 5 tilka salvei essentsi. Sega, seejärel määri soovitud kehapiirkondadele. Lase seista 20 minutit ja loputa.

Õlimassaaž enne duši all käimist

Sega omavahel viis tilka oliiviõli ja ühe sidruni mahl. Enne duši all käimist masseeri tugevalt soovitud piirkondi õli ja sidruni seguga kuival nahal.

Õunaäädikas

Sega 1 sl oliiviõli 3 sl õunaäädikaga. Määri segu soovitud kehapiirkondadele, masseerides ringjalt 10 minuti jooksul. Seejärel loputa.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid