1. Ära söö jama

Näitleja Jennifer Garneri eratreeneer ütleb, et laseb kõigil oma klientidel teha köögis suurpuhastuse. Küpsised, valge sai, riis ja pasta — kõik prügikasti!

2. Kardiotreening

Kate Beckinsale’i treenerid Jillian Michaels ja Ramona Braganza soovitavad teha intensiivset ja kiiret kardiotreeningut.

3. Kohv enne trenni

Tass espressot enne treeningut madaldab insuliinitaset ja stimuleerib keha energiavarusid, mis tähendab seda, et põletad trenni ajal kaks korda rohkem kaloreid! Kohvi magustamiseks kasuta looduslikku steviat ja joo kohvi näiteks mandlipiimaga.

4. Tuharad

Kui soovid kiireid tulemusi, mis toniseerivad su tagumikku, siis keskendu harjutustele, mis tuharatele tööd annavad. Tuharaharjutused on head ka kõhule ja reitele. Heidi Klumi ja Naomi Campelli treener soovitab teha kükke ja väljaasteid.

5. Mine õue

Penelope Cruzi ja Matthew McConaughey armastavad värskes õhus treenida. Õues treenimine aitab kalorikadu suurenada, sest maastik pole stabiilne ja ka kiirus kipub õues trenni tehes suurem olema.

6. Võta hantlid

Claire Danes’i treener Joe Dowdell on öelnud, et Danesil on trenni tehes ka hantlid käes. See tugevdab lihaseid ja põletab rohkem kaloreid.

7. Söö rohkem

Kui teed palju trenni, ära unusta süüa! Vaata, et sul toidulaual oleks valku, juurvilju ja puuvilju, marju, pähkleid ja nii edasi.

Allikas: All Women's Talk