Selleks, et kaotada ruttu kaalu, tuleb kõigepealt juua iga kord enne söömist suur klaasitäis vett. Juues vett enne iga söögikorda ei torma sa nagu näljane oma taldriku kallale. Lisaks sellele söö väiksema taldriku pealt, nii petad sa aju ära ja sööd vähem. Ära unusta korralikult toitu mäluda enne, kui alla neelad.

Ära mine poodi tühja kõhuga. Muidu ostad sa asju, mida sa muidu ei oleks ostnud ja tormad kõige kallale, mille järele isu tekib. Ja olgem ausad, kõik need toidud, mille järgi poes isu tekib, ei ole head ei sinu kaalule ega figuurile.

Üks väga hea nipp on panna peegel kööki. Jah, see on imelik, aga see tuletab sulle iga kord meelde, miks sa ei tohi murduda.

Ja muidugi peab hakkama ennast rohkem liigutama. Ära muretse, ei pea rassima tundide kaupa jõusaalis, vastupidi, selleks, et kiiresti saledaks saada, tee lühikest, aga intensiivset HIIT trenni. Nii põletad sa seitse korda kiiremini oma kaloreid.

Ja lõpetuseks, ära unusta vähem muretseda. Kui sa tahad kaalu kaotada, pead sa tundma end hästi. Stress soodustab kaalutõusu, ära seda unusta.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid