Porrulauk

Porrulauk sisaldab rohkelt vitamiine ja on kalorivaene. See aitab keha mürkainetest puhastada ning võitleb edukalt tselluliidi vastu.

Ananass

Ananass aitab organismi puhastada, on rasva põletava toimega ja tselluliidivastane. Vähesed teavad ainult, et seedimist aitab parandada kõige rohkem ananassi varreosa ehk siis vilja sees olev kõige kõvem osa. Nimelt sisaldab see ensüümi bromelaiin, mis soodustab rasvade põletamist, parandab seedimist ning aitab väljutada rasvarakke ning -kudesid.

Kapsas

Kapsas sisaldab rohkelt kaaliumit ja kiudaineid, aitab vedelikupeetuse vastu, mis võib põhjustada tselluliidi teket. Samuti aitab kapsas söögiisu kontrolli all hoida. Kapsas on ka kalorivaene ja seega aitab figuuri hoida.

Roheline tee

Roheline tee on diureetilise toimega ja aitab vedelikupeetuse puhul. Roheline tee soodustab rasvarakkude väljutamist organismist.

Sibul

Sibul alandab veresuhkru taset ja soodustab mürkainete väljutamist. Tõeline detoks tervele kehale.

Paprika

Paprika on diureetilise ja organismi turgutava toimega. Paprika aitab edukalt võidelda rasva ladestumise vastu.

Varsseller

Varsseller aitab kehal rasvast vabaneda ja hoiab ära suhkru ladestumist. Varsseller sisaldab rohkelt toitaineid ning on organismi puhastava toimega. Aitab hästi vedelikupeetuse vastu.

Papaia

Papaia sisaldab üht imet tegevat ensüümi: papaiini. Papaiin aitab edukalt tselluliidist vabaneda.

Baklažaan

Sisaldab rohkelt kiudaineid ja aitab kehal vabaneda mürkainetest ning rasvast, soodustab seedimist.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid