Pole mingi saladus, et lopsakama büstiga istuvad ka paljud rõivad paremini selga ning see on ka üks põhjuseid, miks naised suuremat rinnapartiid soovivad. Mida teha, aga siis kui loodus pole sulle lopsakat rinnapartiid aga kinkinud? Tuleb vaid õigeid nippe teada!

Naine nimega Kristen, kes on ka usin TikToki kasutaja leidis "probleemile" üllatavalt lihtsa lahenduse. "Mul on endal olematu rind, võiks isegi öelda, et teismelise poisi rind," võtab ta asja kokku.

Nii leidis ettekandjana töötav Karen tõeliselt hästi toimiva imenipi, mis muudab rinnapartii lausa võluväel oluliselt suuremaks.

Tegemist on nii tõhusa nõuandega, et Kareni jälgijad on sellest niivõrd rabatud, et naine saab igapäevaselt kirju, kuidas tüdrukud üle kogu maailma end nüüd oluliselt enesekindlamalt tunnevad. Näiteks kirjutas üks jälgija nii: "Sa oled kuradi mustkunstnik."

Milles siis trikk seisneb? Selleks ei lähe vaja muud kui push-up rinnahoidjat ning kaht silikoonist rinnakatet. Kui muidu kantakse neid mõlemaid eraldiseisvalt, siis Kristeni avastus seisnebki selles, et kasutada tuleks neid koos.

Nimelt paigutab naine silikooni rinnakatted push- up rinnahoidjate sisse ning tulemuseks ongi oluliselt suurenenud rinnapartii!

Kõige lõpus kontuurib naine veel oma büsti ka üle, lisades kumerustele tumedamat puudrit ja hajutades seda hoolsalt.

allikas: The Sun