Allikas Daily Mail vahendab ühe naise lugu. Nimelt on 12 päeva möödas ajast, mil leidis ühekorraga aset tema senise elu kõige romantilisem ja samal ajal ka üks kurvemaid juhtumeid. Naise parim sõbranna korraldas uhke aastavahetuse peo, kuhu olid loomulikult kutsutud siis ka see õnnetu naine ning tema elukaaslane.

Ei naisel ega tema parimal sõbrannal ei olnud õrnematki aimu, et elukaaslasel on kavas romantiliselt naise kätt paluda. Südaööl see juhtuski ning üliõnnelik naine andis loomulikult mehele oma jah-sõna. Kuna tegu on siiski elevust tekitava sündmusega, oli ülejäänud peoseltskonna tähelepanu terve öö paarikese peal. See aga ei meeldinud teps mitte peokorraldajale, kes enda sõnul oli kohutavalt palju peoga vaeva näinud ning tundis nüüd, et on ebaõiglaselt kõrvale jäetud.

Sellest ajast saati ei ole kaks (endist) parimat sõbrannat enam omavahel rääkinud ja kihlatul on suur mure — kui see niimoodi jätkub, siis mis saab naiste omavahelisest kokkuleppest, et teineteise pulmades ollakse pruutneitsid? Samuti ei mõista kihlatu oma sõbranna solvumist ja tunneb, et hoopis tema vastu on suunatud ebaõiglus.

Lugejad, rääkige kaasa — mida peaks järgmisena tegema ja kuidas saaks naised omavahel ära leppida?