Režissöör Sophie Hyde'i film "Good Luck to You, Leo Grande" räägib loo leseks jäänud õpetajast Nancy Stokesist, kes soovib magamistoas midagi uut proovida ning võtab appi meesprostituudi.

Peategelast kehastab Oscari-võitja Emma Thompson, kes rääkis hiljuti, kuidas ta valmistus oma kaasnäitleja Daryl McCormacki kõrval kõmuliseks alastistseeniks. Sundance'i filmifestivalil Cinema Café paneelil esinedes rääkis Thompson, et intiimse stseeni filmimine oli väljakutsuv ning seda põhjusel, et paljud naised justkui peavad teatud kehatüübist kinni pidama.

"Harjutasime rolli jaoks nii, et olime täiesti alasti ja rääkisime oma kehadest, rääkisime oma läbisaamisest kehadega, joonistasime neid, arutasime asju, mis meile problemaatilised tunduvad, ning tõime esile asju, mis meile enda juures meeldivad," avaldas Thompson.

"62-aastaselt alasti olla on väga raske... Surve, et pean olema saledam, kui ma olen, on endiselt sama, mis varem. Tegelikult on see mõnes mõttes praegu hullem," jätkas BAFTA võitja.

Kuigi ta pidas stseeni filmimist keeruliseks, lisas Thompson, et ta ei usu, et ta oleks oma pika karjääri varasemal hetkel suutnud seda teha. "Ma ei usu, et oleksin saanud seda teha varem, kuid ometi teeb minu vanus selle muidugi äärmiselt keeruliseks, sest me pole harjunud nägema ekraanil loomulikke kehasid."

Allikas: Bustle