Paprika

Paprika on suurepärane C-vitamiini allikas. Lisaks on need kiudainerikkad ja madala kalorsusega köögiviljad, tänu millele on need ideaalsed kaalulangetamiseks.

Brokoli

Head süsivesikud ja kõrge kiudainesisaldus muudavad selle sinu dieedis oluliseks köögiviljaks. Lisaks aitavad C- ja A-vitamiin ning paljud teised brokoli toitained taastada naha, silmade ja südame tervise.

Rohelised herned

Üks tass rohelisi herneid sisaldab umbes 9 grammi kiudaineid ja sellest piisab täiskõhutunde tekitamiseks. C- ja E-vitamiin ning mineraalid, nagu näiteks tsink, aitavad tugevdada immuunsüsteemi.

Brüsseli kapsas

Pooles tassis rooskapsas (umbes 78 grammi) saad ainult 28 grammi kaloreid, 2 grammi valku, 6 grammi süsivesikuid ja 2 grammi kiudaineid koos K-, C- ja A-vitamiiniga, mis aitavad sul võidelda vähi, kõrge vererõhu, südamehaiguste ja kolesterooli vastu.

Lillkapsas

Lillkapsas on veel üks madala kalorsusega toiduaine, mis aitab kaalust alla võtta, kuna sisaldab vähe süsivesikuid ja rasvu. See on ka rikas kiudainete poolest ja on hea antioksüdantide allikas, mis on nahale kasulik.

Allikas: News18

Jaga
Kommentaarid