Siin on kaheksa põhjust, miks su keha on absoluutselt fantastiline!

1. Mitte kellelgi pole samasugust keha nagu sul. See võimaldab sul eristuda ja teistel sind ära tunda. Sul on omadusi ja eripärasid, mis erisavad sind ülejäänud seitsmest miljardist inimesest siin maamunal ning see on ju lausa uskumatult tore. 

2. Su keha on tõeliselt keeruline leiutis, mis toimib hoolimata sajast tuhandest väikesest pisiasjast väga hästi. Ja sul on võimalus seda imelist masinavärki kasutada selleks, et elada ja tunda elust rõõmu. Mõtle sellele hetkeks — on ju vahva?!

3. Olgugi, et su keha on alati sama, näed sa kogu aeg natuke erinev välja. Su enesetunne, see, mida teed, millisesse peeglisse vaatad või mis sul seljas on, kõik muudavad su välimust natuke ning sa ei ole kunagi täpselt samasugune nagu eile. Mõnikord ei ole sa vaatepildiga eriti rahul, teinekord aga ahmid õhku ning imestad, kes on see kaunitar, kes sulle peeglist vastu vaatab.

4. Ükskõik, milline sa välja näed, teised arvavad alati, et sa oled superkuum! Internetijobud muidugi välja arvata, nende jaoks ei ole isegi Victorias Secreti modellid piisavalt seksikad. Pane tähele — mehed vaatavad sulle tänaval järele, kolleegid kadestavad su imelist tagumikku ning sõbrannad soovivad, et neil oleks sama ilusad jalad kui sul.

5. Saad kanda tuhandeid erinevaid (ilusaid!) riideid.  Kartulikotte meenutavate kleitide, vanaema lilleliste kitlite ja kogu keha katvate ning ääretult ebamugavate rõivaste aeg on möödas. Sa saad minna poodi ja valida endale just need rõivad, mis sulle meeldivad, mis sulle sobivad ja milles end hästi tunned. Elagu šopping!

6. Leia enda juures midagi, mille üle uhke olla. Su juuksed. Huuled. Sile nahk. Täpselt paraja suurusega rinnad. Kaunis kõht. Vapustav tagumik. Pikad jalad. Naiselikud käed. Leidsid juba või pean jätkama? Varbad. Kael. Dekoltee. Põlved. Põsed. Nina.

7. Su keha võimaldab sul olla edukas ja tubli. Sa ei pruugi oma igapäevatööd tehes, mis sul ju suurepäraselt välja tuleb, arvata, et näed välja nagu Aphrodite, kuid... see võib siiski nii olla. Kujuta ette, et oledki Aphrodite ning näed, kuidas enesetunne veelgi paraneb.

8. Sa ei peagi täiuslik olema. Perfektsus on Photoshopi ja kellegi haige fantaasia vili. Mitte keegi ei näe päriselt selline välja, nagu ajakirjade kaanepildid näitavad. Sina ka ei pea selline olema. Sina ole see, kes sa oled, see on kõige seksikam asi, mida sa enda heaks teha saad. 

Allikas: Huffington Post

Cosmo annab nõu: kiirga enesekindlust nagu Angelina Jolie!" href="http://naistekas.delfi.ee/ilumood/ilusnaine/cosmo-annab-nou-kiirga-enesekindlust-nagu-angelina-jolie.d?id=60284696">Loe veel: Cosmo annab nõu: kiirga enesekindlust nagu Angelina Jolie