“Mina sain oma mehega tegelikult ammu juba läbi või noh teadsime üksteist. Nimelt käis ta minu sõbrannaga tollel ajal. Meie omavahel absoluutselt ei sallinud üksteist ja kogu aeg nääklesime või kiskusime…

Siis läksid nende elud lahku ja ega minagi teda enam ei näinud. Ühel hetkel otsustasime sõprade kambaga, et läheme mere äärde puhkama, võtame kamba kokku ja let’s go.
Kui mulle järgi tuldi, olin hämmingus — nad olid tema ka kaasa võtnud (sellel hetkel õnneks/või kahjuks olid meil ühised tuttavad).

Ni me siis selle reisi ette võtsime. Terve tee sai juba siidreid sisse kraabitud ja aina rohkem hakkasime suhtlema ja üksteisele ligi tõmbuma. Õhtuks olime juba nagu vana abielupaar, algselt ikka süüdistasime, et noh, alkoholi süü jne.

Koju jõudes mõtlesin, et saadaks smsi, vastust ei tulnud. Mõned tunnid hiljem helistas ja hoopis teise numbriga ja kutsus välja. (Hiljem selgus, et number, kuhu mina sellise armsa smsi saatsin, kuulub tema töökaaslasele ja arvatavasti tõi vist ka koduse peretüli teisele, sest tal ka naine ja kes ikka usub, et armukest pole, kui selline sms)

Igatahes sahmerdama me hakkasime ja hetkeks saab kohe täis meil 12 aastat, 10 aastat abielu ja kolm last. Vihast armastuseni on tõesti üks samm.”

Pane oma armastuslugu kirja ja saada see meile naistekas@delfi.ee, et saaksime koos rõõmustada selle üle, kui palju asju siin elus armastamist väärivad.

Parima loo jutustaja saab kingiks pakikese essence’i uue kevad/suvise meigikollektsiooni toodetega, kust võib leida näiteks wow-efektiga ripsmetuši, särapuudripaleti ja muud huvitavat.