“Lümf on vedelik, mis vastutab meie organismi puhtuse eest. Tänu lümfile erituvad organismist toksiinid ja teised saasteaineid. Inimestel, kes joovad päva jooksul vähe vett ja ei liigu piisavalt, lümfiringe muutub aeglasemaks. Selle tulemusena väheneb organismi immuunsus, inimene on tihti haige ja nahk näeb ilmetu välja. Antud massaaž suurendab lümfiringe kiirust ja aitab väljutada organismist kõik üleliigse — puhastab keha seestpoolt. Samuti vähendab massaaž turseid, pannes vedelikud liikuma.

Stuudios on neli masinat, mis võimaldab veeta ühe tunni meeldivas sõbranna või kolleegi seltskonnas. Massaaži ajal on kliendil seljas T-särk, retuusid ja sokid.

Esimesed korrad on masin programmeeritud kõige madalamale massaaži intensiivsusele, mida on hiljem võimalik muuta vastavalt eesmärkidele — kas töötada rohkem keha ülemise või alumise osaga. Tunni jooksul tuleb võtta 18 erinevat asendit ning masseerida keha erinevaid osi. Masinas on ka infrapuna lamp, mis suurendab protseduuri effektiivsust. Soovi korral saab selle lambi ka välja lülitada. Mõned asendid näevad ette korralikku tööd oma kehaga, mis lööb ka higi välja, seanss lõpeb rohkem lõõgastava massaažiga.

Aparaadi intensiivsust saab järk-järgult suurendada, põletades keskmiselt 430 kalorit. Protseduuri ajal tuleb kindlasti juua rohkelt vett, aidates oma kehal toksiine väljutada. Seda tuleb teha ka enne ja pärast protseduuri, mil puhastusprotsess on kõige intensiivsem. Selline aparaadimassaaž on käsimassaažist efektiivsem, kuid annab ka lõõgastuda, puhata ja koguda energiat.

Esimest tulemust ei tule kaua oodata
Kuigi lõplik kaalumine ja mõõtmine toimub kursuse lõpus, võtame ka vahepealseid mõõte, mis toimub peale kuuendat seanssi (umbes ühe ja poole nädala pärast). Juba siis on märgata positiivset tulemust. Klient tunneb, et riided on muutunud vabamaks ning sellel ajal kaob keskiselt kuni 3 cm taljelt. Praeguseks meie Tallinna stuudios on olnud kliente, kes kaotasid taljest 7 cm. Muidugi on need numbrid individuaalsed ning sõltuvad keha tüübist, inimese kaalust jne. Spetsiaalsed kaalud näitavad ka rasva massi vähenemist ning lihaste massi suurenemist. Ning see on väga hea näitaja, kuna just lihased panevad lümfi liikuma. Kõige kiiremini reageerib massaažile nahk ning selle elastsuse suurenemist on märgata juba peale teist massaažikorda. Naha värvus muutub tervislikumaks ning nahk muutub siledamaks, kuna masinad töötavad ka piilinguna. Väga suur naiste protsent kiidab masina mõju tselluliidile.

Kuigi lümfiringet stimuleeriv massaaž ei ole mõeldud kehakaalu vähendamiseks, langetavad enamasti kõik kliendid ka kaalu. Massaaž sobiks eriti hästi üle 30-aastastele naisterahvastele, kellel on istuv töö. Samas käivad meil massaažil sportlased, fitness-treenerid, arstid.

Spetsialistid soovitavad läbida sellist intensiivset kuuri 2 korda aastas ning jätkata mõnda aega kord nädalas, siis on tulemus stabiilsem ja keha elurõõmu täis!

Kliendi arvamus: Käisin ennast masseerimas 9 korda. Peale esimest korda hakkas pea valutama, kuid stuudio spetsialistid ütlesid, et see on normaalne protsess ning näitab keha reageerimist ja protseduuri efektiivsust. Jõin rohkesti vett ning mõne aja möödudes läks peavalu üle. Järgmine päev oli tunda, et tegin kõvasti trenni, kogu kehas oli mõnus lihasvalu, nagu peale trenni ikka. Peale teist trenni oli tunda, et nahk on siledam ja selle väljanägemine parem. Alates kolmandast korrast hakkasin protseduuri nautima. Treeningu tund möödus kiiresti. Peale kuuendat massaaži toimus mõõtmine- olin üllatunud! Puusadelt oli läinud 5 cm, kõhult 6. Oli tore teada, et tegin oma väljanägemise ja tervise heaks midagi positiivset. Nüüd käin korra nädalas, muusikat ja seltskonda nautimas. Kindlasti lähen intensiivsele kuurile ka enne jõule, et lemmik kleit ilusti seljas istuks!

Vaata lähemalt Figura Line`i Facebooki lehelt.

Jaga
Kommentaarid