"Enamik mehi ei jäta oma naist ülekaalu pärast maha, kuid mõjutab see suhet kindlasti," kirjutab ta. "Eriti kui ülekaalu põhjus pole mitte haigus, vaid laiskus ja ülekaalu on tugev rasvumine.

Reaalsus on ju tihti see, et naine ei pinguta enam mehe tähelepanu võitmiseks. Võib tunduda, et mu jutt on julm, kuid tean paljusid naisi, kes suhtes olles, ka ilma lapsesaamiseta võtavad juurde 20-30 kg ja, kui lahku on mindud, on kaal poole aastaga plaks! paigas, sest on vaja uus mees leida.

Üldiselt mehed ei taha, et naised väga palju muutuks, kindlasti mitte järsult, nii iseoomult kui välimuselt. Kaal on kusjuures teisejärguline, oluline on proportsioon. Kui sa suhte alguses kaalud 65 kg, kuid mõne aasta ärast 90 kg, siis see on probleem.

Kusjuures liigne kehakaal ei väljendu, mitte ainult välimuses, vaid ka käitumises. Kaalus juurde võtnud naine hakkab voodis end häbenema, ei viitsi liigutada, on pidevalt depressioonis, et riided selga ei lähe jne. Loomulikult ei eelda keegi, et lapse sünnitanud naise kaal on kohe sama, arusaadav, et see võib võtta paar aastat ja kusjuures väiksed nahavoldid ei häiri oma meest üldjuhul, sünnitusjärgsed nahaarmid isegi ei koti.

Kuid jah, naistel on probleeme suhtes olles, muutuvad mugavaks ja lähevad rasva ja rasedus annab tihti neile selleks mugava ettekäände, sest tegelikult ilma meditsiinilise probleemiga, peaks peale imestamist kehakaal paika loksuma. Vanusega paar kilo siia-sinna, üleliigne on juba lodevus ja keegi ei taha lodevat naist."

Lugeja, kas nõustud selle arvamusega või usud, et kui inimesed teineteist armastavad, pole kaalul ja välimusel mingit rolli?