"Hääletasin Pärnust Tallinna suunas, kui lõpuks peatuski üks auto ja istusin sisse. Autos oli kolm lõbusat selli, kellega koos nüüd siis edasi rallisime.

Mul oli pisut kiire, sest mind ootas Tallinnas minu tulevane abikaasa ja juba kahe päeva pärast pidime abielluma. Pärnus käisingi oma pulmakleidi järel.

Kui olime jõudnud Märjamaale, tankisime autot ja sõime natuke ning seejärel kihutasime edasi. Märkasin, et poiss, kes istus minu kõrval, puudutas "kogemata" pidevat mu vasakut põlve ja tegi igasuguseid vihjeid. Lõpuks pidurdaski juht hoo maha ja keeras pisikesele metsateele, sest kõik mehed otsustasid "vett visata".

Tegime ka suitsu ja teinegi noormees istus seejärel autos minu kõrvale. Poistel oli kaasas hea vein, mida sai joodud ning seejärel näpiti mind igast kohast.

Autojuht oli vahepeal jõudnud mättale teki laotada ja poisid tirisidki mu siis teki peale. Nüüd olin üksi nende kolme mehega, peagi alasti ja selili.

Oli tuulevaikne ja päikesest palav ilm. Koos kevadise linnulauluga võtsid nad mind kolmekesi.

Tallinnasse jõudes ja oma noormehega kokku saades tundsin, et tilgun veel kergelt vedelikust, mis nad minusse jätsid. Aga ühe toreda seksikogemuse sain kätte ja tundsin, et võin nüüd abielluda küll!"

Lugeja, kas ka sul on mõni selline kuum seksiseiklus kogemustepagasis olemas? Jaga seda ka teistega!