Väga austatud Krista Lensin ja ülekaalu saate tegijad

Optimism on alati hea, kuid kuue nädalaga tervist, mis on aastatega häirunud ei paranda. Tempo, mis on kaalulangetajatele peale pandud on ebanormaalselt suur. Esimeset saatest paistis ainult higi, hingeldus ja võimete piiril rügamine.

Toidu analüüsi polnud, mida söövad ei eraldu piisavalt arusadavalt vaatajale. Kommentaar, toitu vähendada kõigil 1/3 personaaltreeneri so0vituse kohaselt, eristamata inimeste algsuurust oli üleolevalt praaliv, sest teadagi sellise kehamassiga inimeste toiduhulka ja kaloraaži ei tohi nii palju koheselt vähendada. Kui see saade ei lõppemud kellelegi krahhiga, siis "jumal" hoidis teid, kuid järsu kaalulanguse korral on ka lähema aasta-kahe jooksul eriti südameprobleemega tõsine risk.

Hea oli vaadata, et väga suurtel inimestel oli pisut mõistust maksimaalse koormusega mitte alustada. Mul pole saate formaadi kohta etteheiteid, kuid kardan, et kodus järgijaid võib olla palju ja siis läheb arstidel jälle aega, et metabolism viia tasakaalu ja likvideerida tervisehäired.

Soovitaksin kuidagi lihtvaatajale teadvustada, et see on mäng, võistlus, show. Tavaeluline normaalne käitumine on suuresti erinev. Tuletan veel meelde, et ohutu kaalulanguse korral, on nädala ideaallangus 0,5-1 kg, mitte rohkem. Kardan, nende väga suurte inimeste puhul, et sellise suure langusega tekib koos vedeliku ja rasva vähenemisega ka lihasmassi vähenemine, mis ohustab südamelihast. Loodan siiralt, et nad ei saa südamepuudulikkust või äkksurma.

Samas kiidan saate eest, mis juhib tähelepanu ühiskonna ühele järjest suurenevale probleemile.

Tervitades ja jõudu soovides
Marju P