Lexi jagab oma Instagrami kontol FatGirlFedUp fotosid enda teekonnast ja sinna hulka kuuluvad muidugi toidupildid, trennid ja higised enekad. Lisaks jagab ta ka fotosid endast ja oma abikaasast kõrvuti, et näidata kogu maailmale, kuidas nende kehad on kaalulangetamise tagajärjel muutunud.

Ühel viimatisel fotol on näiteks näha, kuidas Danny enne kaalulangetust Lexi kätt palub ning selle kõrvale on töödeldud foto, kuidas nad pärast salenemist kihlumist "järgi teevad".

"Armastusel pole suurust või kaalupiirangut," kirjutab Lexi pildi all. "Ta nägi inimest, kes ma olin oma keha sees ja toetas mind sel ajal, kui ma soovisin, et see inimene sobituks ka mu välimusega."

Reed ütles INSIDERile, et see ühine eesmärk muutis neid lähedasemaks kui nad kunagi varem olnud on.

"Danny ei palunud mul kunagi muutuda ja tundsin, et ta armastas mind olenemata mu suurusest," väitis naine. "Küll aga teadsin ma, et tahan ühel päeval emaks saada ja elada koos mehega kauem tervislikku elu."

Lexi tunnistas, et enne eesmärgi seadmist tulid nad töölt koju ja istusid kohe televiisori ette maha. Nad ei saanud teha neid asju, mida teised paarid (romantilised jalutuskäigud, kinos käimine ja lõbustuspargis lõbutsemine), sest nende suurus ja tervis lihtsalt ei võimaldanud seda.

Ta soovitab kõigile inimestele, kes on otsustanud ka oma uusaastalubadused täide viia, alustada väikeste sammudega nagu rohkem jalutamine või vee eelistamine suhkrurikastele jookidele.

Samas on tema jaoks väga oluline, et inimesed teaksid, et ta ei teinud seda selleks, et mahtuda sotsiaalsetesse normidesse. "Asi pole kaalus, mis ma kaotasin, aga elus, mille saavutasin. Mu eesmärk polnud kunagi olla peenike, vaid tervislik," tunnistas ta. "Ma armastasin end ka enne. Kui sa ei armasta end enne kaalu kaotamist, siis tea, et see ei muuda seda."