Üle poole Briti naistest kinnitas Fitness Magazine´i tellitud uurimuses, et on valmis aastaks seksist loobuma, kui see tähendaks saledamat pihta.

Küsitlusele vastanutest 51% väitis, et valiks iga kell “unistuste keha” seksi asemel, samal ajal, kui 49% arvates kaalub regulaarne seks siiski mõned lisakilod üle.

Lisaks tunnistas 34% uuringus osalenutest, et jätab regulaarselt mõne eine vahele, et kaalu langetada ning 39% protsendi sõnul on nad proovinud mõnd kiirdieeti, et ruttu mõnest kilost vabaneda. 30% on aga proovinud kuulsustelt kuuldud nippe nagu näiteks beebitoidu või mahladieet.

Kaks tundi päevas teeb enda sõnul trenni 20% naistest, mis tundub siiski veidi liiast olevat. 25% on aga võtnud ise või palunud sõbral võtta maha foto Facebookist, millega nad ise rahul ei ole.

25% sõnul on mõni sõber proovinud nende kaalulangetust saboteerida ning 65% naiste arvates on rõivasuurus olulisem näitaja kui number kaalu peal.

Uuringu tellinud ajakirja esindaja sõnul tunnevad naised televiisorit, filme ja näitlejannasid vaadates tugevat survet olla sale ning seetõttu ollaksegi valmis proovima kõike, mis peaks kiirelt toimima.

Allikas: DailyMail