Tennis
Tennist saabki mängida vaid paaris või siis paaride vahel. Kui tennises end veel kindlalt ei tunne, on hea minna koos tennist õppima, et treeningutest saaks tore ühine tervislik ajaveetmine. Tennisekoolitusi pakutakse üsna paljudes Eesti linnades (link http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/TERVIS/Sport/Tennis/). Tund tennist koos kaaslasega kulutab umbes 350 kcal, mis vastab umbes 225 grammile grillbroilerile.

Sulgpall
Sulgpall on teine levinud pallimäng, mida mängitakse paaris või paaride vahel. Kui tennise puhul on soovitav enne spetsialisti käe all endale põhitõed selgeks teha, siis sulgpalli on paljud nooruses lõbu pärast koduaiaski mänginud. Kuigi mäng ise tundub lihtne ning arvatakse, et see suurt koormust ei anna, on uuringud näidanud vastupidist tulemust. Tennise ja sulgpalli intensiivsust, löökide arvu ning mängu ajal läbitud distantsi arvestades selgus, et sulgpallimängijad liiguvad tegelikult pikema vahemaa ning suurema intensiivsusega kui tennisemängijad. 60 minutit sulgpalliplatsil viib kehast välja umbes 310 kcal.

Jalgrattasõit
Kuigi jalgrattaga saab edukalt ka üksi sõita, on koos kilomeetrite mõõtmine tunduvalt lõbusam. Lisaks intensiivsele rattatreeningule võib rattaga minna näiteks ümbruskonnaga tutvuma, metsa värsket õhku hingama või mereranda piknikule. Ärge vaid kiivrit koju unustage! Tund jalgratta seljas, läbides koos 16-20 kilomeetrit kulutab umbes 350 kalorit.

Jalutamine
Igaõhtune jalutuskäik koos kaaslasega annab lisaks liikumisele ja värskele õhule võimaluse ka omavahel rääkida, milleks muidu kiire elutempo juures alati aega ei jää. Probleemide korral võib igaõhtust jalutuskäiku võtta kui paariteraapiat, võimalust kõik südamelt ära rääkida, loobudes samal ajal tunnis ca 280 kalorist.

Seltskonnatants
Kaunis muusika, meeldiv kaaslane, koos tantsimine — kas paremat paaristrenni saabki üldse olla? Eestis on mitmeid tantsukoole, mis pakuvad seltskonnatantsu kursuseid nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Seltskonnatants sobib nii rahulikke tantse armastavatele kui ka kiiremate rütmide nautijatele. Standardtantsudeks, mida kursustel õpetatakse, on aeglane valss, tango, viini valss, fokstrott. Ladina-Ameerika tantsud, mis kuuluvad kursuste kavasse on samba, tša-tša-tša, rumba, paso doble ja džaiv. Tund tantsupõrandal kulutab umbes 270 kalorit.

Paaris treeningute puhul on muidugi ka negatiivseid külgi. Näiteks on kerge süüdistada kaaslast, et ta teeb mingeid asju valesti või liiga kiiresti, mida treenerile või sõbrannale ei ütleks. Kui aga suudad end sundida oma kaaslasesse suhtuma kui igasse teise trennikaaslasesse, võid kindel olla, et koos treenimine on palju toredam kui üksinda pingutamine.