Tõrje

Sääsetõrjevahendeid on erinevaid alustades klassikalistest kreemidest ja lõpetades spreidega. Endale leiab igaüks sobivaima puhtalt oma eelistuste järgi - toime eri konsistentsiga vahenditel ei erine. Sel suvel on populaarsust kogumas efektiivsed Autani sarja tooted.

Väikelastel tohib kasutada vaid looduslikke sääsetõrjevahendeid! Selleks on parimad õlid, mis peavad sisaldama lavendrit ja sidruniõli. Selliseid õlisid leiab apteekidest teiste sääsetõrjevahendite juurest.

Ai, sügeleb!

Mida teha siis, kui sääsed on juba jõudnud keha kallal käia? Apteekrid soovitavad peale määrida erinevaid sügelust ja punetust leevendavaid geele. Hästi toimivat ka looduslik teepuuõli ja saialilletinktuur.

Populaarne on ka apteekides saada olev Mosquito Click - väike nupuga toode, mis aitab koheselt sügelust ja paistetust leevendada.

Allergikutel annab suuri paistetusi ennetada allergiaravimeid, näiteks Tavegyli võttes. Neid tuleks aga võtta vaid juhul, kui on teada, et reaktsioon putukahammustustele ja sääskedele on väga tugev, mitte lihtsalt igaks juhuks.

Milliseid tõrje- ja leevendusvahendeid soovitad sina?