Kas teadsid, et räni moodustab peaaegu 28% maakoorest.
Kas teadsid, et räni on meie kehas rohkem kui 7 g. Erinevad uuringud on viimase 20 aasta jooksul näidanud, kui oluline on räni inimese biokeemias. Elementaarse räni igapäevane vajadus on hinnanguliselt 40 mg.

Räni on tähtis mineraalaine ja ränihapet on peaaegu kõigis inim- ja loomsetes kudedes, eriti nahas, küüntes, juustes, sidekoes ja luudes.

Milleks on räni vaja?
Ränihappes sisalduv räni toidab sidekudesid ning on vajalik uute rakkude moodustumiseks. See võimaldab meil omada tugevamaid juukseid, küüsi ja tervemat nahka.

Ränivaegusest põhjustatud nõrk sidekude on mitmete enneaegsete vananemise ilmingute põhjuseks. Vanemaks saades on oluliseks probleemiks keha ränihappe varud. Räni teeb juuksed elastseks ja läikivaks, kalduvus juuste väljalangemisele väheneb ja hallid juuksed saavad tagasi oma värvi. Räni parandab küüned, need muutuvad tugevamaks ja vähem rabedaks.

Räni eemaldab organismist kõike, mis sinna ei kuulu. See likvideerib rakkudesse kuhjunud mürgiseid jääkaineid ja teeb seda leebel ja märkamatul viisil vabastades ruumi uute rakkude jaoks. Räni aitab tugevdada luid, kõõluseid ja sidekudesid, loob paindlikkuse ja liikuvuse. Arvatakse, et räni aitab kaasa rakkude ainevahetusele hoides ära kortsude tekke, nahkkudede lõtvumise.

Kust me räni saame?
Aja jooksul muutuvad räni vaeguse tõttu nahk, arterite sidekude, luud ja kõhred hapramateks. Selle vältimiseks tuleks räni varusid pidevalt taastada süües räni sisaldavaid toiduaineid nagu nõges, põldosja, võilill, aedsalat, kurk, avokaado, maasikad. Samas on oluline teada, et räni hävineb toiduainete töötlemisel, seega võib organismis tekkida räni puudus. Et vältida räni vaegust organismis, võib tarvitada regulaarselt räni sisaldavaid toidulisandeid (nt Silicea), mis on saadaval apteekides.

Seespidine ilu räni abil

Räniühendid moodustavad hiiglaslikke molekulikomplekse ja kristalle, kuid kahjuks on meie organismil suuri raskusi nende hiidkomplekside imendumisel ning maksimaalne kasu läheb mõnede manustamisviiside puhul kaduma. Imendumise lihtsustamiseks ning molekulide kogunemise vältimiseks soovitatakse kasutada räni kolloidseguna ehk geelina.

Apteekides on saadaval uus ränigeel — Silicea Direct marjamaitseline palsam, mis on kui seespidine hooldus juustele, küüntele, nahale! Uus marjamaitseline Silicea direct on mineraalne ränigeel juustele, nahale ning küüntele, mis sisaldab puhast räni, biotiini ja seleeni. Geel on toodetud Saksamaal ja ei sisalda lisaaineid, on gluteeni- ja laktoosivaba.

Uue toote eelised on:

  • Mugav ja praktiline portsjonpakike (15 ml) kohe manustamiseks. Hea kaasa võtta tööle või reisile minnes!
  • Meeldiva maitsega, sisaldab naturaalset, punastest marjadest valmistatud marjamahlakontsentraati.

Kuidas kasutada?
See on väga lihtne ja mugav — 1 portsjonpakike päevas söögikordade vahel otseselt manusatmiseks!

Saadaval apteekides!


Jaga
Kommentaarid