Üks populaarsemaid sportimisvahendeid on loomulikult jalgratas. Selleks, et rattasõit mööduks võimalikult mugavalt ja turvaliselt, tasub enne sadulasse istumist kontrollida, et oleks olemas vajalik turvavarustus. Kindlasti peab peas olema kvaliteetne ja hästi sobiv kiiver. Pisemale perele on soovitatav hankida põlvede ja küünarnukkide kaitseks vastupidavad Strideri kaitsmed.

Anttila.ee veebipoest leiab ka laia valiku jalgrattaid ja nende tarvikuid. Näiteks jalgrattalambid, jalgpumbad, rattalukud ning jalgrattakompuutrid.

Neile, kes armastavad sportlikke treeninguid jalgratta sadulas, soovitab Anttila veebipood sportimiseks mõeldud vastupidavaid ja turvalisi jalgrattaid. Näiteks jalgratas Breeze sobib just sportlikule harrastajale, kes peab lugu aktiivsest eluviisist.

Mugavalt linnas liiklemiseks on kõige taibukam endale muretseda spetsiaalselt linnasõiduks mõeldud moodne ja stiilne jalgratas. Ääretult soodsa järelmaksuga on linnarattaid võimalik osta just Anttila veebipoest! Naiste linnarattale Montana annab tootja lausa 10-aastase garantiid!


Meeste jalgrattal Beverly on alumiiniumraam, 7 käiku ja kvaliteetsed esiamordid.

Aktiivsetele lastele pakub Anttila veebipood ääretult soodsa hinnaga nii rulasid, rulluiske kui ka tõukerattaid.

Kindlasti peab jooksma minnes kandma ka sobilikke jalatseid. Jooksujalatsid peavad võimaldama jalgadel piisavalt hingata ning säästma jooksja liigeseid ja jalataldu põrutustest. Anttila.ee veebipoest leiab laia valiku jooksujalatseid. Näiteks Adidase Furano Qesto hingavast ja kergest tekstiilist meeste jooksujalatsid ning soodsa hinnaga Hummeli jooksujalatsid naistele.

Stiilsed ja kergelt pestavad Umbro dressid meestele sobivad paljudeks sportlikeks harrastusteks. Adidase naiste spordisärgik ei aja higistama ning keha püsib kuivana.

Nii vähetreenitud inimestele kui ka neile, kes soovivad harjutada suurema koormusega, on Anttila veebipoel pakkuda hea hinnaga käimiskeppe Elite.

Anttila veebipoest saab endale valida alati sobivaima makseviisi. Toote eest võib tasuda nii arvega, järelmaksuga kui ka postilunaga. Arvega tasumiseks on aega tervelt 20 päeva. Järelmaksuga müüdavate kaupade eest saab maksta osamaksetena.

Mugav variant on tellida Anttila kaubad endale otse koju! Eesti Post toob tavamõõtmetes paki koju tavapärase postikuluga.

Enamik Anttila veebipoes pakutavatest toodetest on esindatud ka Anttila paberkataloogis. Juhul, kui Anttila paberkataloog veel kodus ei käi, siis on võimalik see tellida aadressil tagasiside@anttila.ee või võttes ühendust numbril 8 00 3333 (lauatelefon) või 43 53 333 (mobiil).

Alati head pakkumised Anttilas!

Jaga
Kommentaarid