Pähklid, rosinad ja kuivatatud puuviljad. Näiteks kuivatatud aprikoosid ja banaanid annavad kuhjaga energiat ning kreeka pähklid või sarapuupähklid tekitavad tänu kasulikele rasvadele kiiresti täiskõhutunde. Ideaalne kooslus!

Keedetud munad. Kui valkudest jääb puudu, siis saab väga edukalt hommikul munad valmis keeta ja need kaasa võtta. Mind vaadatakse alati küll veidi imelikult, kui avalikus kohas mune koorima hakkan, aga tervislik toitumine on seda väärt.

Võileivad, näkileivad ja riisigaletid. Suurepärane vahepala on ka kodust kaasa võetud teraviljakukkel koos juustuviilu, salatilehe, kurgi ja tomatiga.

Puuviljad. Õunad, pirnid, banaanid, nektariinid ja teised puuviljad on headeks vitamiiniallikateks palaval suvepäeval. Puuvilju on ka väga lihtne kaasas kanda, sest need ei lähe ruttu halvaks.

Toored köögiviljad. Mina võtan päevastele reisidele alati mõned köögiviljad krõmpsutamiseks kaasa, näiteks tooreid porgandeid või paprikat. Beebiporgandeid on ju võimalik ka viimasel minutil poest kaasa haarata.

Konservid. Kes tahab reisil olles midagi toekamat hamba alla, võib varustada enda toidukoti erinevate konservidega, näiteks tuunikalakonserviga. Vaja on vaid kahvlit, musta leiba ning üks korralik kõhutäis on garanteeritud.

Isetehtud küpsetised. Kui reis on pikemalt planeeritud, võib eelmisel õhtul valmistada kaasa midagi eriti maitsvat, mida saab iga kell näljatunde tekkides suhu pista. Näiteks kohupiimakarask seemnetega on väga hea ja tervislik valik.

Eelmise päeva õhtusöök. Isetehtud pitsa või soolane pirukas on hea nii sooja õhtusöögina kui ka külma vahepalana järgmisel päeval.

Heidi kirjutab Kaaluabis tervislikust toitumisest ja sportlikust eluviisist. Kui soovid tema kohta rohkem teada, külasta tema blogi aadressil http://heidi.tarkpea.ee.