1. Sa praed mune pannil. Palju lihtsam on panna toored munad kruusi ning see omakorda mikrolaineahju. Kõik saab valmis ühe minutiga, on väherasvane ning õhkõrn.

2. Sa avad maisihelveste paki ülevalt poolt. Pööra pakk tagurpidi, nii segad selle sisu läbi ja ei pea lõpus ainult pudi sööma.

3. Sa sööd jogurtit ja jood kohvi eraldi. Pane mõlemad blenderisse ja sega läbi. Saad maitsva jogurti.

4. Sa keedad putru. Pudrukeetmine võtab kaua aega. Selle asemel pane kaerahelbed purki, kalla peale piima ning maitsesta oma soovi järgi. Purk aseta ööseks külmkappi. Öö jooksul lähevad helbed pehmeks ja hommikul saad sealt võtta maitsva ja põneva eine.

5. Sa kallad maisihelbeid pakist kaussi. Kelle idee see veel oli? Kasuta selleks hoopis mõnda suuremat lusikat või mõõteanumat. Nii ei lähe kõik igale poole laiali.

6. Sa kallad krõbuskid enne piima kaussi. Nii on võimatu näha, kui palju piima sa reaalselt tarbida kavatsed. Tulemuseks on aga söödud helbed ja vähemalt poole kausi jagu vedelikku. Vaheta järjekord — enne piim, siis helbed.

7. Sa sööd kausist. Söö maisihelbeid kruusi seest. Nii väldid liiga suurt portsu.

8. Sa praed mune. Igal hommikul. Selle asemel, et kärsitult panni taga seista ja valvata, pane munad hoopis ahju. Selleks sobib hästi näiteks muffinivorm, kus iga muna lausa eraldi augu saab.

9. Sa sööd jogurtit lusikaga. Igav! Pane läbi kaane jogurtitopsi sisse puupulk ning aseta topsid külmikusse. Hommikul saad mõnusat jäätist süüa!

10. Sa teed pannkooke pannil. Pane tainas väikeses vormis hoopiski mikrolaineahju. Nii saad õhulised ja pehmed koogid.

11. Sa sööd moosisaia. Vahel pühapäeviti võib, loomulikult. Küll aga mitte iga päev. Kata oma röstsai hoopiski avokaado või maapähklivõiga.

12. Sa sööd puuviljamaitselisi jogurteid. Kas sa kujutad ette, kui palju ebavajalikku suhkrut need sisaldavad? Osta poest maitsestamata jogurt ja kasuta põnevuse saamiseks mett ning pähkleid. Tervislik ja maitsev!

14. Sa lisad oma smuutile jääd. Kasuta hoopiski külmutatud marju või juurvilju.

15. Sa ei söö hommikust. Tuletame meelde, et tegemist on siiski päeva kõige olulisema einega. Ära jäta seda vahele!

PS! Toimetuse poolt soovitame artiklit kindlasti huumoriga võtta. Täna on siiski reede! Ilusat nädalavahetuse algust!