Oled suur jäätisesõber? Haara poest selle asemel kaasa külmutatud jogurt. Ja kuigi sa tahaksid lisada sellele kõikvõimalikke kommikesi-küpsiseid, siis eelista marju ja puuvilju. Nendega saad imemaitsva maiuse!

Tahaksid lisada kohvile kaks lusikatäit suhkrut? Unusta see! Võta appi mesi. Sellega saavutad vähese vaevaga ütlemata maitsva kuuma joogi. Tahad olla veel tervislikum? Lisa kohvile hoopis kaneeli. Muide, see paneb seedimise kiiremini tööle.

Ärgates haarab käsi hommikusöögihelveste järele? Jäta need kus seda ja teist ja osta endale koju hoopis tervislik müsli. Või tee seda ise!

Hirmsasti tahaks kostitada end suussulava piimašokolaadiga? Ah, sa tead ju isegi, kui ebatervislik see tegelikult on. Kordame üle teada-tuntud tõe: vähemalt 70protsendine tume šokolaad teeb sinu tervisele ainult head. Me ei tea ühtegi toitumisnõustajat, kes ei lubaks seda tarbida.

Armast kokakoolat? Valmista suhkrujoogi asemel ise üks “limonaad”. Lisa vette ingverit, sidrunit ja õige veidi mett. See teeb igasugusele kokale silmad ette.

Ja üldiselt jäta meelde kuldreegel: kui sul on kohutav magusaisu, eelista alati marju (mustikad on ju jumalikud!) ja puuvilju igasugustele koogikestele-kommidele.

Allikas: Glamour