Loobu hommikusöögihelvestest
Jaa, need on tõesti imemaitsvad! Pealegi ei võta nende ja piima või jogurti kaussi valamine eriliselt kaua aega. Tead sa aga, mis muudab müsli üldjuhul nii hõrguks? Jah, see on suhkur, üldiselt suures koguses. Kuigi poes leidub ka viisakamaid variante, leia pigem need viis minutit, et valmistada endale hommikusöök, mis sisaldaks piisavalt kiudaineid, proteiini ja kasulikke rasvasid. Näiteks valmista endale omlett ja söö kõrvale maisigaletti lõhe ja avokaadoga.

Kuula enda keha
Oled seni nutikalt tegutsenud ja söönud kohe pärast ärkamist kella seitsme ajal, kuigi kõht polegi veel nii tühi? Kuid kaks tundi hiljem tunned, kuidas hirmus nälg tuleb peale? Ära pea karmist toitumiskavast kinni ja söö siis, kui sul on kõht reaalselt tühi. Kui ärkad, tee näiteks hommikuvõimlemist, käi duši all ja võta alles siis üks eine.

Jälgi enda portsjone!
Loomulikult ei pea sa lugema iga grammi, see ajab ju hulluks! Kuid einestades vaata, et sa ei tarbiks meeletult kaloreid. Oletame, et oled seni söönud magustatud helbeid maitsestatud poejogurtiga, sinna juurde veel röstsaia. Oled sa aga kunagi mõelnud, milline kaloripomm see on? Ja sisaldab seejuures tühje kaloreid? Usu, sellist kraami süües on sul juba tunni möödudes kõht tühi.

Allikas: Women's Health