1. Hummus

See kikerhernestest tehtud imedipp pakatab küllastunud kiudainetest ja valgust. Uuringu tulemused näitavad, et hummusearmastajatel on 8 protsenti väiksem vööümbermõõt kui neil, kes seda üldse ei söö.

2. Šokolaad

See pole nali! Tumedas šokolaadis leiduvad antioksüdandid aitavad ainevahetust kiirendada. Loomulikult ei tohiks šokolaadi söömisega pööraseks minna, kõik peab jääma mõõdukaks!

3. Kaerakliid

Just nagu hummuselgi, mängib kaerakliide juures suurt ja olulist rolli nende kiudainerohkus. Lisades need enda hommikumenüüsse, annad oma päevale tervisliku alguse. Samuti aitavad kaerakliid kauem täiskõhutunnet hoida!

4. Tee

Kõik teearmastajad! Nüüd on teil põhjus seda veel rohkem jooma hakata! Tees sisalduv kofeiin aitab su kehal kiiremini rasva põletada.

5. Kuivatatud ploomid

Liverpooli ülikooli teadlased leidsid, et inimesed, kes söövad päevas pihutäie kuivatatud ploome, kaotasid kaalu kiiremini kui need, kes seda ei tee. Loomulikult tasub ploome kuivatada kodus või valida poest vähese suhkruga variandid.

6. Avokaado

Söö lõunasöögi kõrvale pool avokaadot ja su kõht on kuni õhtusöögini täis. Selles rohelises viljas leiduvad kiudained ja kaalium aitavad eemale peletada igasuguseid isusid, mis meid sageli asjatult näksima panevad.

7. Maapähklid või maapähklivõi

Maapähklid toimivad nagu avokaado, ka nemad aitavad tekkivaid isusid peletada. Ja seda isegi kuni 12 tundi! Pea aga meeles, et pähklid pakatavad küll headest ja kasulikest rasvadest, kuid on küllaltki kalorirohked. Pea piiri!

Allikas: Woman’s Health Magazine