1. Sa koorid kiivid enne nende söömist ära

Kiivid on ideaalsed puuviljad, millest C-vitamiini, oomega-3 rasvhappeid ja antioksüdante ammutada. Küll aga kui sa sööd neid ilma kooreta, siis jääd sa suuremast osast kõigest sellest heast ilma. Lisaks annab koor sulle hea portsu seedimisele kasulikke kiudaineid.

2. Sa sööd ainult brokoliõisikut

Lehed, mis brokoliõisikut ümbritsevad, on sulle vägagi kasulikud, ära viska neid ära! Neid süües saad sa juurde nii A-, C- ja K-vitamiini, kui ka loomulikku keha puhastusprotsessi soosivaid aineid.

3. Sa jood rasvatut piima

Sest see tundub tervislikum valik? Tegelikult aga on olukord vastupidine. Piim, kus pole rasva, ei anna sulle ka midagi juurde. Samuti, kui me võtame oma toidust kogu rasva välja, siis hakkame seda kuskilt mujalt otsima.

4. Sa grillid liha ja karamelliseerid sibulaid

Protsessidel, kus me midagi pruunistame või karamelliseerime, tekitame me ka toidus aineid, mis naha ennaegset vananemist põhjustavad. Samuti soodustavad need südamehaiguste teket. Et seda vältida, vali hoopis aurutamine, blanšeerimine või söö asju hoopiski toorelt!

5. Sa sööd kaneeli vaid siis, kui see on su magustoidus

Kaneel aitab kehal veresuhkrutaset õigel piiril hoida ning kiirendab ka rasvapõletusprotsesse. Miks siis mitte seda oma hommikuse pudru hulka segada?

Allikas: Harper's Bazaar