Õunakoogiretsepti jagan järgmisel nädalal, sel nädalal on magusaks aga lihtne vana kooli jõhvikakissell.

Foto: NamiNami
ESMASPÄEVAKS Kukeseeneguljašš

Huvitav vaheldus tavalisele kukeseenekastmele. Omapäraseks teevad selle retsepti sibula puudumine ning hakitud peterselli praadimine võis.
LOE RETSEPTI


Foto: NamiNami
TEISIPÄEVAKS: Suvikõrvitsavorm juustuga
Kasuta keskmise suurusega suvikõrvitsaid ja mitte liiga ülekasvanud kabatšokke. Raili Miku retseptiidee, minupoolsete mugandustega. Suvikõrvitsavormi võib serveerida soojalt, ent meie perele meeldis see jahtunult isegi rohkem.
LOE RETSEPTI


Foto: NamiNami
KOLMAPÄEVAKS: Hakkliha-porgandihautis
Lihtne ja kiirestivalmiv hakkliharoog, mis maitseb hästi koos keedetud riisiga.
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
NELJAPÄEVAKS: Kõrvitsapüreesupp
Muskaatpähkel annab kõrvitsasupile sooja vürtsikust ja teeb lihtsa köögiviljapüreesupi tavapärasest veidi põnevamaks. Kui vähegi võimalik, kasuta supi valmistamiseks tumeoranži viljalihaga muskaatkõrvitsat, ent loomulikult sobib ka tavaline kõrvits.
LOE RETSEPTI


Foto: NamiNami
REEDEKS: Tursk apelsini-sidrunikastmes
Mahedamaitseline kalaroog peaks ka lastele hästi maitsema.
LOE RETSEPTI




Foto: NamiNami
MAIUSTAMISEKS: Jõhvikakissell
Paksu jõhvikakisselli võib valmistada nii värsketest kui ka külmutatud jõhvikatest ning see sobib hästi erinevate magustoitude juurde (nt bubert, kohupiimakreem, kohupiimavorm).
LOE RETSEPTI