15.11.2010, 15:55
Külmad on tulekul, tõsta pada tulele!
novembri III nädal
PILLE SOOVITAB: Eelmise nädala tuisuilmad võtsid igasuguse isu midagi kerget ja kalorivaest süüa teha. Mõtted liiguvad ainult tummiste liharoogade ja toitvate suppide kanti, tasakesi hakkab isegi jõulumeeleolu hinge pugema. Seekord on menüü üsna nostalgiline, mh magus leivasupp õunte ja rosinatega.
Röstitud lillkapsas peekoniga
Lillkapsa röstimine muudab selle kapsa maitset niivõrd, et rooga armastavad ka paljud põlised lillkapsavihjajad. Siin on lillkapsale lisatud soolast peekonit ja küüslauku.
LOE RETSEPTI
Lillkapsa röstimine muudab selle kapsa maitset niivõrd, et rooga armastavad ka paljud põlised lillkapsavihjajad. Siin on lillkapsale lisatud soolast peekonit ja küüslauku.
LOE RETSEPTI
Vanaema munakaste suitsusingiga
Klassikaline eesti munakaste, rammus ja toitev, aga nii-nii hea.
LOE RETSEPTI
Klassikaline eesti munakaste, rammus ja toitev, aga nii-nii hea.
LOE RETSEPTI
Ungaripärane paprikakana
Ühe ungari rahvusroa, Paprikás Csirke, lihtsustatud variant. Serveeri keedetud riisi, kartulite või nuudlitega.
LOE RETSEPTI
Juustune forellisupp
Hästi mahe ja juustune-kreemjas kalasupp. Forelli asemel võib kasutada ka lõhefileed, ent siis saab supp rammusam.
LOE RETSEPTI
Hästi mahe ja juustune-kreemjas kalasupp. Forelli asemel võib kasutada ka lõhefileed, ent siis saab supp rammusam.
LOE RETSEPTI
Leivasupp õuntega
Kergelt õunamaitseline leivasupp maitseb sarnaselt tavalisele leivasupile hästi piimaga. Siinsete kogustega valmistades tundub supp esmalt üsna vedel, aga järgmiseks päevaks on tahenenud mõnusalt pehmeks.
LOE RETSEPTI
Kergelt õunamaitseline leivasupp maitseb sarnaselt tavalisele leivasupile hästi piimaga. Siinsete kogustega valmistades tundub supp esmalt üsna vedel, aga järgmiseks päevaks on tahenenud mõnusalt pehmeks.
LOE RETSEPTI