Marsi ja Pluuto trigooni võnked sümboliseerivad väge, energiat, jõudu, intensiivsust, energia ja (elu)jõu taastumist, paranemist ja parandamist, uuestisündi, loovat transformatsiooni.
Alates neljapäevast või reedest hakkab mõjuma Veenuse ja Neptuuni kvadraat (täpne aspekt 13. mail) – Veenus kui suhete sümbol on samuti kaasa haaratud Neptuuni ebamääraste ja raskesti mõistetavate võngete poolt. Armuda on liigagi kerge, eriti väga valesse inimesse. Partnerit idealiseeritakse kas taevani või vastupidi – nähakse negatiivselt, vastavalt oma eelnevatele halbadele kogemustele partnerluse vallas.
Reede öösel kell 3.25 kulmineerub Päikesevarjutus Sõnni 19. kraadis. Eestis seda öise aja tõttu loomulikult näha ei ole, kuid varjutuse astroloogiline ja sümboolne mõju on alati olemas.
Varjutus Sõnnis sunnib meid kõiki suuremale paindlikkusele ja sallivusele. On oht jääda kinni vanasse ja mitte kasutada võimalust muutuda. Üle peaks saama ka kadedusest ja eriti armukadedusest. Samuti tuleks keskenduda elu püsiväärtustele, mitte ainult materiaalsetele väärtustele.