Piret on reisihimuline eestlanna, kes hetkel Kariibi mere ääres Belizes elab. “Elan Orange Walki nimelises linnakeses. Olen siin koos oma poja Joosepiga olnud natuke rohkem kui aasta,” räägib Piret.

Marge on tegus ja kaunis eestlanna, kes on Prantsusmaal elanud juba enam kui 11 aastat. “Peale aastast keeleõpet asusin siin tööle, 7 viimast aastat olen töötanud rahvusvahelises suurettevõttes lennundusinsenerina (System Validation Engineer), testides lennujuhtimissüsteemide töökindlust ning vastavust ettekirjutatud nõuetele. Sellele järgnevad tehasetestid koos kliendiga Prantsusmaal ning viimase etapina viime testid läbi klientide juures üle maailma. Samuti kuulub minu tööülesannete hulka lennujuhtimissüsteemide koolituse läbiviimine,” tutvustab ta enda igapäevaseid tööülesandeid.

Karmen on Tasmaanias elav eestlanna, kes Austraalias juba üle nelja aasta paikne on olnud. Eestist otsustas ta lahkuda 2009. aastal, mil sõbrannaga maailma ja elu avastama minna sooviti.

Elin on põhjamaiselt kaunis eestlanna, kes 2012. aastal Ameerika poole lennates ei aimanudki, mis teda seal unistuste maal ees ootab. Tagasilennuks vajalik pilet taskus, läks ta emale paariks nädalaks nädalaks külla. Kuid tagasi kodumaale ei ole ta jäädavalt siiski siiamaani naasnud.

Annika on eestlanna, kes 2001. aastal kodumaa tolmu jalgelt pühkis ning välismaale elama asus. Esmalt sai tema peatumiskohaks Holland, kuid nüüd on naine leidnud tee Suurbritanniasse. Tubli naine on leidnud oma kutsumuse finantstarkvara maailmas — ametilt on ta programmeerija ja projektijuht.