Samas ei ole Skorpioni märk üldsegi sellise mõjuga — pigem eelistab olla tagaplaanil ja varjatult asju oma kontrolli all hoida. Seega on nädalas palju varjatud võimukust ja soovi sündmusi halli kardinali kombel teistele nähtamatult kontrollida. Samas on see väga hea seis selleks, et alustada mõne väga olulise ettevõtmisega, mis nõuab ülisuurt põhjalikkust ja süvenemist.

Laupäevane Veenuse-Pluuto kvadraat on tugevam nädala teises pooles. See aspekt on samuti Skorpioni mõjule natuke sarnane, kuna Pluuto on Skorpioni valitseja. Aspekt on sageli seotud sooviga oma partnerit kontrollida või talle mingeid tingimusi esitada. Suureneda võivad nii kadedus kui armukadedus. Laiemas plaanis võidakse kõiges, mis meeldib ja rahuldust pakub, olla ülemäära nõudlik ja pretensioonikas. Meeldivast ja nauditavast on raske loobuda — suurenevad kõikvõimalikud ihad ja soovid kõige laiemas plaanis.

Nädala esimeses pooles annab tooni Merkuuri ja Neptuuni trigoon, mis soosib loomingut, kuna on seotud suurepärase intuitsiooni ja hingelis-vaimse tunnetusega.

Nädala teises pooles mõjub ka Merkuuri-Pluuto sekstiil, mis soosib põhjalikku süvenemist, millegi sügavuti uurimist ja analüüsimist. Suhtlemises on rohkem märgata sügavaid alatoone, enam märgatakse väljendustes allteksti ja sümbolismi.