Millised põhjused ajendavad mehi petma?

Suhe on halb

Kõik kooselus ettetulevad raskused: tülid, vaidlused, igapäevane elu... Mees lihtsalt võtab kätte ja läheb mujalt otsima seda, mida ta oma kaaslaselt enam ei saa: rahuldavat lelu naisega, kes teda mõistab, kuulab ning kellele ta ei pea kogu aeg aru andma.

Selleks, et ennast rahustada

Mees võib olla õnnelik oma naisega ja armastada teda, ent sellest hoolimata murda talle truudust. Ta tahab endale tõestada, et ta on piisavalt mees, et saada endale ka teisi naisi ja et ta on võimeline ka neid teisi rahuldama. Ta tahab tunda, et ta meeldib naistele ja ta võib endale saada ka teisi, peale oma naise.

Selleks, et kedagi õnnelikuks teha

Suhe on teineteise peegel. Kui mees näeb peegelpildis rahulolematut naist, keda miski õnnelikuks ei tee, siis võib ta minna mujale vaatama, et leida selline naine, kes teda paremini hinnata oskaks.

Keelust üle astumine

Sellisel puhul on kiusatus lihtsalt liiga suur. Kõik, mis on keelatud, pakub pinget ja tõstab naudingut. Sellega kaasneb ka risk, erutus ja võimutunne. Lisaks peab kõik jääma võimalikult salajaseks.

Naudingu pärast

Truudusetus ei ole tingimata märk sellest, et mees oma hinges kannatab või on tal rasked ajad. Võib ka juhtuda, et mees petab lihtsalt naudingu pärast. Nii lihtne see ongi. Kui tal on liiga suured soovid, mida oma naine ei suuda rahuldada, siis läheb mees mujale otsima, sest tema arvates on elu täis uusi võimalusi ning kohtumisi, ootamatuid olukordi ning armastust.

Allikas: Kodused Lood