Kärdil diagnoositi munasarjavähk alles möödunud aasta aprillikuus. Suve jooksul kirjeldas Kärt keemiaravisid ja haiglaskäike ning sügisel oli ta lootust täis, et peagi see õudus lõpeb ja ta saab uuesti täiel rinnal elu nautida. Novembrikuust alates läks aga tervis järjest halvemaks, Kärdi kurnatud organism ei suutnud enam keemiaraviga toime tulla ja arstid otsustasid proovida uusi ravimeid. Esialgu tundus, et uutest ravimitest on abi, sest Kärt kirjutas, et tuleb jõuludeks Eestisse ning ootab väga oma pere ja tuttavatega kohtumist.

Esimesel jõulupühal teatas Bruno Facebooki vahendusel, et tal on halbu uudiseid - Kärt on Tallinnas haiglas ja tunneb end väga kehvasti. Järgmisel päeval palus ta Kärdi fännidel avaldada Kärdile toetust - kirjutada talle jõudu andev kiri, postitada lühike videolõik, saata mõni väike meene, et Kärt teaks, et ta ei ole oma võitluses üksi ja tal on palju inimesi, kes teda armastavad ja toetavad.

Headest soovidest oli kasu, sest Kärt sai nii palju jõudu juurde, et 30.detsembril ise kirjutada oma viimane Facebookipostitus: "Tere kõigile, Kärt siin. Viibin hetkel haiglas ning unistan parematest päevadest. Unistan sellest, et saaks uuesti süüa ja juua, unistan tervenemisest. Palun iga päev Jumalat, uskudes, et üks päev ta kuuleb mind ning aitab mul terveks saada. Usk ning lootus ei kao kunagi...
Suured tänud teile kõigile toetuse eest! Kallistan kõiki!"

Pärast seda läks Kärdi tervis järjest allamäge. 4.jaanuaril kirjutas Bruno, et olukord on väga halb ning arstid andsid tüdrukule aega maksimaalselt kolm päeva... Järgnevatel päevadel vaakus Kärt elu ja surma vahel, magas palju, sonis ja eile kuulis Bruno temalt sõnu, mida keegi oma kallimalt kuulda ei tahaks: "Ma olen valmis minema!" Ning täna hommikul sai Kärdi võitlus läbi. Vähk oli temast tugevam.

Naistekas avaldab Kärdi perele kaastunnet!

Loe kõiki Kärdi lugusid veelkord siit:

Jaga
Kommentaarid